Gå videre til innhold
Kanskje du har et fint hjørne i stua som kan innredes som hjemmekontor?
Kanskje du har et fint hjørne i stua som kan innredes som hjemmekontor?

Blogginnlegg -

Piff opp hjemmekontoret

Høsten er en perfekt tid for å øke trivselen på hjemmekontoret. Du kommer langt med fokus på komfort og inspirerende dekor.

Om du ikke har mulighet til å jobbe hjemmefra, kan et hjemmekontor likevel være hyggelig å ha når man skal betale regninger, planlegge prosjekter eller lage ukeplaner for barna. 

Eget rom eller sone
Har du ikke et eget rom til overs, kan du enkelt skape en sone i stuen. Bruk for eksempel en åpen bokhylle som skillevegg, og marker kontorområdet med et stort gulvteppe. Under trappen er også en unik plassering for en liten kontorkrok. Vær kreativ og finn ut hvor det riktige stedet er hjemme hos deg.

Slik gjør du
Her er noen gode tips på veien:

  • Velg en komfortabel kontorstol
  • Sofa på kontoret gir ekstra gjesterom
  • Skjul rot med smart oppbevaring
  • Still ut lekre kontorrekvisita
  • Sørg for nok lys
  • Ta naturen med inn
  • Pynt med kunst eller personlige gjenstander
  • Tør å bruke farger – det gir energi

God sittekomfort
Sittekomfort er essensielt. Velg en god kontorstol med riktig støtte, som kan justeres i høyden. Dessuten trenger vi av og til å ha muligheten til å lene oss bakover, legge beina på skrivebordet og hvile bare bittelitt, ikke sant? En variant i lær holder lenge, er stilren og enkel å vaske om du skulle søle kaffe en tidlig morgen. Har du et eget rom med god plass, er det lurt å sette inn en sofa i tillegg. Da har du plutselig et ekstra gjesterom, om behovet skulle melde seg.

Smart oppbevaring
Velg gjerne skjulte oppbevaringsløsninger, som for eksempel skap med dører under pulten. La kun de peneste kontorrekvisitaene stå fremme til pynt. Dette kan være lekre bøker, en stilig penn, gøyale huskelapper og fargerike permer.

Lys og grønne planter
Store vinduer med naturlig lys og utsikt er både oppkvikkende og vakkert, men ikke alle er så heldig å ha det på kontoret. Da kan man legge litt ekstra energi i å skaffe god lampebelysning, og trekke naturen inn i stedet for. Pynt med masse grønne planter – det gir både frisk luft og er fint å se på.

Inspirerende dekor
Når du skal dekorere og style kontoret, er det viktigste at resultatet gir glede og energi for akkurat deg. Kunst, trendy plakater eller familiebilder er for mange veldig inspirerende. Man kan også tilføre farger for å piffe opp rommet, enten ved å male vegger eller kjøpe fargerikt interiør – for eksempel en sprek leselampe.

Lykke til!

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Janita Sperre Ulvestad

Markeds- og informasjonskoordinator Interiørpresse, pressefoto, produktinformasjon +47 991 51 859

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge.

Ekornes lager møbler som selges under merkenavnene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Ekornes AS
Ekornes AS, Industrivegen 1
6222 Ikornnes
Norge