Gå videre til innhold
Suveren komfort rundt spisebordet med de nye Stressless® spisestuestolene

Pressemelding -

Suveren komfort rundt spisebordet med de nye Stressless® spisestuestolene

I 2020-kolleksjonen lanserer Stressless® spisestuestoler med nytt design. De nye variantene er bredere og gir muligheter for å velge til armlener. 

Mange forbinder Stressless® først og fremst med hvilestoler og lenestoler i sofahjørnet. Men den norske produsenten tilbyr også mange andre stoltyper og møbler til hjemmet. Alle møblene som leveres fra Stressless® er utformet med både komfort, ergonomi og design i tankene. I 2020-kolleksjonen lanseres flere oppgraderte varianter av justerbare spisestoler til middagsbordet.

– Vi har videreført den særegne og unike komforten med bevegelse som følger kroppen. De nye variantene gir mulighet for å velge modeller med to ulike bredder, og de brede stolene kan også fås med armlener. Hos oss kan kunden designe sin egen unike spisestuestol ved å sette sammen understell, form og sømuttrykk - og tilpasse farger på tekstil eller hud, treverk eller metall til sin personlige smak og stil, sier Hilde Angelfoss, Brand & Category Manager hos Stressless®.

Velg din egen kombinasjon av setebredde og rygghøyde

Vi tilbringer mye tid rundt spisebordet, og det er viktig å sitte komfortabelt. De nye spisestolene er bredere over ryggen og setet. Dermed kan alle sitte behagelig rundt bordet, uansett størrelse, alder og kroppsform.

- Med vår kunnskap om lenestoler har vi utviklet en spisestuestol som gir deg den komfort og støtte du trenger for å sitte komfortabelt over tid. Slik at både du og gjestene dine kan lene dere godt tilbake, enten det er snakk om en kort familiemiddag i en hektisk hverdag eller et langt og hyggelig middagsselskap, sier Angelfoss.

Spisestolene er tilgjengelige med eller uten armlener. Velger du varianten med armlener får du et sett med spisestoler som skiller seg designmessig fra de tradisjonelle kjøkken- og spisestolene. Med armlener er det det enklere å komme seg inn og ut av stolen, og armlenene er utformet slik at de følger bevegelsene til ryggen og gir god støtte og hvile for armene. Stolene kan fortsatt skyves enkelt inn under de fleste spisebord for å spare plass når man ikke sitter rundt bordet.

Stressless® spisestuestoler leveres også med to høyder på rygg. Det er anbefalt å prøvesitte stolene hos forhandler for å finne den rette kombinasjonen av setebredde, rygghøyde og eventuelt armlener, slik at man kan få den helt unike komforten tilpasset sitt individuelle behov.

Skandinavisk design

Enten du skal kjøpe en helt ny spisestue eller bare supplere med noen ekstra stoler, er spisestolene fra Stressless® Dining-kolleksjonen utformet slik at de passer inn i de fleste norske hjem.

– Disse stolene er litt annerledes enn den forrige kolleksjonen, men designet på de nye stolene i størrelse large og dagens stoler i størrelse medium lar seg fint kombinere. På den måten kan man dekke ulike behov for komfort og plass rundt bordet. Den karakteristiske kurven på den nedre delen av ryggen og sømdetaljene er noe av det som går igjen, sier Angelfoss. - Vi har utviklet de nye stolene med å videreføre sømuttrykkene Stressless® Rosemary, Laurel og Chilli, og i tillegg introduserer vi et nytt og mykere uttrykk med varianten Stressless® Mint.

Frisk opp interiøret med Stressless® Mint

– Stressless® Mint har et annet design på putene. Denne stolen har et mykere uttrykk og kommer kun i den brede utførelsen, sier Angelfoss.

Det nye designet skiller seg ut fra de andre modellene, og gir interiøret en mykere stil. 

Related links

Emner

Kategorier


Stressless® er et registrert varemerke, eiet av Ekornes AS. Merket brukes på Ekornes sin kolleksjon av hvilestoler, sofa, spisestue og tilbehørsprodukter, som selges i mer enn 40 land. Siden introduksjonen i 1971 er det solgt over 10 millioner Stressless® sitteplasser.Hver dag produseres det over 1200 Stressless® sitteplasser i konsernets fabrikker på Vestlandet. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen.

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge.

Ekornes lager møbler som selges under merkenavnene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Ekornes AS
Ekornes AS, Industrivegen 1
6222 Ikornnes
Norge