Gå videre til innhold
Ekornes introduserer den første Stressless® madrassen i Nord-Amerika

Nyhet -

Ekornes introduserer den første Stressless® madrassen i Nord-Amerika

Denne uken markerer starten på et spennende nytt eventyr for Ekornes. I over 50 år har produsenten laget noen av verdens mest komfortable lenestoler, solgt under det velkjente varemerket Stressless®. Nå tar de denne komforten med seg til soverommet, og lanserer et spennende nytt produkt: Stressless® Sky blir den første madrassen som lanseres under merkenavnet Stressless®, eksklusivt for det amerikanske markedet.

Som mange kanskje vet, har Ekornes en lang historie med å lage kvalitetsmadrasser for hjemmemarkedet. Faktisk var det første produktet Ekornes noensinne laget en madrassfjær, helt tilbake i 1934, og de har produsert Svane® madrasser siden 1937.

- Dette bygger opp under prestisjen og spenningen vi føler når vi forbereder oss på å lansere en helt ny madrass i USA, sier CEO Fredrik Nilsen. – Hos Ekornes vet vi hvor viktig det er å få en god natts søvn for å fungere godt i hverdagen, og vi har gjennom våre mange år med madrassproduksjon studert hva som gir den beste søvnen. Denne kunnskapen kombinerte vi med innovativ teknologi for å skape Stressless® Sky, spesielt tilpasset det amerikanske markedet, sier Nilsen.

Tilpasset komfort
Stressless® Sky kombinerer en støttende og soneinndelt pocketfjærmadrass med lag av Ekornes sitt egenutviklede, myke skum og fiber. Konseptet er modulært, og det er enkelt å legge til eller fjerne lag for å tilpasse støtte og mykhet til personlige preferanser. Det modulære designet gjør også transporten svært enkel. Alt leveres i kompakte esker som kan fraktes i en personbil. Madrassen sikrer maksimal støtte og trykkavlastning for kroppen, mens de pustende materialene bidrar til å regulere temperaturen og fremme et avslappende søvnmiljø.

Stressless® Sky får sin offisielle debut på møbelmesse i High Point denne uken.

Related links

Emner

Kontakter

Gro Elisabeth Naalsund

Gro Elisabeth Naalsund

Brand Director +47 930 26 786

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge.

Ekornes lager møbler som selges under merkenavnene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Ekornes AS
Ekornes AS, Industrivegen 1
6222 Ikornnes
Norge