Gå videre til innhold

Nyhet -

Flere herligheter til spisestuen

Stressless® utvider spisestuekolleksjonen med sofa og nye stoler.

Nyheten om at den velkjente Stressless®-komforten videreføres til spisebordet har blitt møtt med åpne armer. Spisestuestoler som beveger seg med kroppen falt enkelt og greit i smak. Nå introduserer Stressless® stålben på spisestuestolene, og åpner med det for enda større variasjon i designuttrykket. Samtidig lanseres også spisestuesofa som matcher de andre møblene i Stressless® Dining-kolleksjonen.

Spisestuestol med stålben i to ulike design
De fire putedesignene får et helt nytt uttrykk i kombinasjon med ben i stål. Varianten D300 er slanke, konede ben, som gir et rent og tidløst uttrykk. Varianten D400 har et kraftigere uttrykk og buede kurver. Stålbena kommer i fargene matt sort eller krom, og kan leveres på alle putedesign i Stressless® Dining-kolleksjonen.

Komforten i Stressless® spisestuestol er naturligvis den samme, også med de nye bena i stål. En diskret fleksibilitet i setet, kombinert med at rygg og sete følger dine bevegelser, gir deg muligheten til å endre sittestillingen i løpet av måltidet. Da sitter du bedre. Sitter du bedre, så kan du også sitte lengre. Og hva er vel hyggeligere enn det - når måltidet er ferdig, men samtalen fortsetter?

Sofa for spisestuen
Som tilbehør lanseres også to sofamodeller for spisestuen: Stressless® Lime og Stressless® Spice. Sofaene har plass til 3, en sittehøyde som er spesielt tilpasset spisebord og en myk sittekomfort. Armlenene er designet slik at det er enkelt å komme seg inn og ut av sofaen. Det dype setet inviterer til å sette seg godt tilbakelent og slappe av etter middagen, og har god plass til myke puter slik at man kan sette sitt personlige preg på spiseplassen. 

Stressless® spisestuesofa leveres i samme tekstil-, hud- og trefarger som den øvrige Stressless® Dining kolleksjonen.

Stort utvalg
Stressless® Dining-kolleksjonen gir mange muligheter for personlig tilpasning av spisestuen:

  • Fire sømuttrykk på stolputene
  • Høy eller lav rygg på stolene
  • To benvalg i treverk, fire fargevarianter
  • To benvalg i stål, to fargevarianter
  • To sømuttrykk på 3-seter spisestuesofa
  • To spisebord i fire farger, med ulike benvalg og uttrekkssystem
  • Et stort utvalg hud og tekstiler, i mange farger.

Se de mange mulighetene og finn forhandler her: https://shop.stressless.com/nb-no/c/dining

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Janita Sperre Ulvestad

Markeds- og informasjonskoordinator Interiørpresse, pressefoto, produktinformasjon +47 991 51 859

Relatert innhold

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge.

Ekornes lager møbler som selges under merkenavnene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Ekornes AS

Ekornes AS, Industrivegen 1
6222 Ikornnes
Norge