Gå videre til innhold
Stressless® lanserer stoler med velvære-funksjoner

Nyhet -

Stressless® lanserer stoler med velvære-funksjoner

Den kjente norske merkevaren Stressless® tar et nytt steg i sin søken etter ultimat sittekomfort. I året der alle holder seg mest hjemme lanseres hvilestolene Stressless® Sam og Stressless® Scott - med ambisjoner om å levere stol og velværesenter i ett.

- De nye hvilestolene er pakket med finesser, og har et generøst uttrykk basert på skandinavisk designtradisjon. Stolene er utviklet med all den kunnskap om komfort Stressless® har opparbeidet seg gjennom 50 år. De kommer i et nytt designuttrykk og har enda mer sofistikerte funksjoner, forteller Brand Manager for Stressless®, Hilde Angelfoss.

Stressless® Sam og Scott er utstyrt med stillegående motorer. De styres med en slank fjernkontroll som er festet med magnet til stolen. Med denne kan den integrerte fotstøtten, ryggstøtten og nakkestøtten reguleres trinnløst til foretrukket posisjon. Stolene kan legges helt tilbake i tilnærmet flat stilling. Det gjør at belastningen på skjelettet fordeles jevnt over hele kroppen.

Massasje og varme for ekstra velvære
- Stolene er i seg selv designet for fullstendig avslapning. Dette kan toppes med tilleggsfunksjonene varme og lett massasje. De ekstra velværefunksjonene styres også ved hjelp av fjernkontrollen, og har flere nivåer for personlig tilpasning, sier Angelfoss. 

-I en travel hverdag, der du av og til bare rekker en kort ettermiddagshvil, kan en godstol med varme og massasje gi avspenning og bedre hvile i den tiden du har til rådighet, legger hun til.

Ergonomisk perfeksjonering gjennom 50 år
Dybdekomforten er sikret ved hjelp av en ergonomisk formet ramme, påspent flexo-fjær og et lag med formstøpt, spenstig skumplast. Kombinert med et ekstra lag skum og fiber sørger dette for at stolen tar deg mykt imot når du setter deg. Ryggstøtten er utstyrt med Plus™-system. Dette gjør at korsrygg- og nakkestøtte justeres automatisk til din sittestilling.

Selv armlenene er nøye gjennomtenkt. De følger ryggens bevegelser når stolen reguleres og gir perfekt støtte til armene i alle sittestillinger. Begge modellene har en ekstra pute som kan reguleres manuelt for finjustering av støtte til hode og nakke.

Mange valgmuligheter
De nye hvilestolene fra Stressless® kommer i to ulike design: Stressless® Sam og Stressless® Scott. De leveres med baser i treverk eller metall, og man kan velge blant et stort antall tekstiler, hudkvaliteter og farger på stolenes trekk.

Stressless® Sam har et sjenerøst og åpent design i moderne retro-stil, med myke former og puter. Den elegante silhuetten fremheves av franske sømmer. Stolryggen og setet er formet for optimal komfort, og den justerbare hodeputen gir perfekt støtte for hodet og nakken. Denne modellen kan også leveres med et eksklusivt trepanel på armlenene.

Stressless® Scott har et grasiøst og slankt design som passer inn i ethvert interiør. Detaljer som doble sømmer gir et eksklusivt preg, og den behagelige innerputen myker opp silhuetten og sørger for luksuriøs sittekomfort. En integrert nakkepute gjør det enkelt å justere hodestøtten etter behov.

Stolene kan prøves hos de fleste Stressless®-forhandlere i Norge fra våren 2021.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Janita Sperre Ulvestad

Markeds- og informasjonskoordinator Interiørpresse, pressefoto, produktinformasjon +47 991 51 859

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge.

Ekornes lager møbler som selges under merkenavnene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Ekornes AS
Ekornes AS, Industrivegen 1
6222 Ikornnes
Norge