Gå videre til innhold

Pressemelding -

Ekornes lanserer LegComfort

Med LegComfort tar Ekornes komfortopplevelsen et langt steg videre. Den nye integrerte fotstøtten for Stressless har et slankt og elegant design, og lover funksjonalitet som overgår tilsvarende løsninger i markedet.

På Stressless med LegComfort får du raskt på plass en fotstøtte når du trenger den, og frigir gulvplass når støtten kjøres tilbake. Funksjonen opereres enkelt ved hjelp av to elegant integrerte touch-knapper på siden av setet. Og viktigst av alt: resten av stolen følger uoppfordret dine bevegelser og gir perfekt støtte til nakke og korsrygg - akkurat slik du forventer av Stressless.

Produktfordeler

-Fotstøtten er skjult under stolen, og opereres enkelt ved hjelp av to elegant integrerte touch-knapper på setet.

-Fotstøtten kan kjøres lengre ut enn de fleste fotstøtter på markedet i dag. Den er justerbar i lengde, slik at hver enkelt kan tilpasse støtten til sin benlengde.

-Det elegante, slanke designet sikrer full bevegelsesfrihet, selv når fotstøtten er kjørt ut. Du kan sette bena i gulvet og reise deg, uten å kjøre inn fotstøtten først.

-Fotbrettet er leddet i front, slik at du får en naturlig, avslappet vinkel på anklene.

-Det elektroniske LegComfort-systemet er selvsagt kombinert med de velkjente Stressless fordelene.  De sikrer optimal støtte for nakke og korsrygg i alle sittestillinger, mens sete og rygg følger dine bevegelser i stolen.

Tilgjengelighet

LegComfort-systemet kan leveres på alle Stressless stoler med Classic understell i størrelsene M og L. Det er også tilgjengelig på valgfritt antall seter i sofamodellene Stressless Breeze og Stressless Lux.

Related links

Emner

Kategorier


Stressless® er et registrert varemerke, eiet av Ekornes ASA. Merket brukes på Ekornes sin kolleksjon av hvilestoler, sofa og tilbehørsprodukter, som selges i mer enn 40 land. Siden introduksjonen i 1971 er det solgt over 8,5 millioner Stressless® sitteplasser.Hver dag produseres det over 1500 Stressless® sitteplasser i konsernets fabrikker på Vestlandet. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen.

Kontakter

Janita Sperre Ulvestad

Markeds- og informasjonskoordinator Interiørpresse, pressefoto, produktinformasjon +47 991 51 859

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge.

Ekornes lager møbler som selges under merkenavnene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Ekornes AS
Ekornes AS, Industrivegen 1
6222 Ikornnes
Norge