Gå videre til innhold
​Sitt bedre i ny sofa med BalanceAdapt

Pressemelding -

​Sitt bedre i ny sofa med BalanceAdapt

En sofa har to viktige funksjoner – den skal se bra ut i rommet, og få deg til å slappe av. De to nye sofamodellene fra Stressless® med BalanceAdapt-system gjør definitivt begge deler.

Synk ned i myke puter, finn frem pleddet og len deg godt tilbake. Sofaen er et sted man kan slappe av etter en lang dag, lese en bok med en kopp te i hånden, eller se en god film eller serie med venner.

Sofaen er også et av møblene som setter mest preg på rommet, og må passe til det øvrige interiøret. De to nye sofamodellene fra Stressless® er både elegante, ergonomiske og komfortable, og har en rekke tilpasningsmuligheter.

Tilpasser seg kroppens bevegelser

Kategori og brand manager Hilde Angelfoss i Ekornes forteller at de to nye modellene Stressless® Stella og Stressless® Bella har blitt svært godt mottatt av både forhandlere og sluttkunder.

– Vi har fått veldig positiv tilbakemelding på disse nye modellene, både når det gjelder funksjon og design.

BalanceAdapt-funksjonen sitter i sofaens rygg og sete, og gjør at sofaen tilpasser seg kroppen og bevegelsene til personen som sitter der.

– Det skaper en svak gyngefølelse man kontrollerer med sin egen kroppsvekt, og mange opplever det som både avslappende og godt for ryggen, sier Angelfoss.

Kan låses ved behov

Det er mange måter å bruke en sofa på. For noen er den familiens samlingspunkt om kvelden, for andre et sted man spiser frokost, leser avisen eller tar en rask ettermiddagsblund. Alle rygger er også forskjellige, og mens noen liker å kunne bevege seg litt foretrekker andre noe fast å lene seg mot.

– Det fine med disse sofamodellene er at de tilpasser seg den som sitter der. Man kan også låse BalanceAdapt-funksjonen hvis man får gjester på besøk, har barn som leker i sofaen eller bare foretrekker en fast rygg, sier Angelfoss.

Fleksibel design

Sofaen bør passe til både rommet og interiørstilen, samtidig som den møter behovet til de som bruker den. For eksempel vil en svart skinn- eller hudsofa skape et helt annet uttrykk enn en rustrød veloursofa.

– Mye er likt i de to modellene, men sømdetaljene er forskjellige. I tillegg kan Stressless Bella kun leveres i tekstil, mens Stressless Stella kan leveres både i hud og tekstil, sier Angelfoss.

Sofamodellene leveres som modulsofa, som betyr at du kan sette den sammen slik du foretrekker. Du har også flere valg når det gjelder farger og detaljer.

– Man kan velge mellom to typer armlener. I tillegg kan man velge nakkestøtte og pall som tilleggsutstyr for ekstra komfort. Pallen kan gjøres om til et ekstra bord ved hjelp av en tilpasset bordplate, hvor du kan plassere kaffekoppen eller magasinet ditt på.

Angelfoss anbefaler å prøve seg frem for å finne den perfekte sofaen.

– Dra gjerne innom en forhandler og prøvesitt ulike modeller. Da får du et bedre inntrykk av hvordan sofaen ser ut og føles, og du kan sette sammen den perfekte varianten for deg, sier hun. 

Les mer om sofamodellene og BalanceAdapt-systemet her: https://shop.stressless.com/nb-no/c/sofaer.

Emner


Stressless® er et registrert varemerke, eiet av Ekornes AS. Merket brukes på Ekornes sin kolleksjon av hvilestoler, sofa, spisestue og tilbehørsprodukter, som selges i mer enn 40 land. Siden introduksjonen i 1971 er det solgt over 10 millioner Stressless® sitteplasser.Hver dag produseres det over 1200 Stressless® sitteplasser i konsernets fabrikker på Vestlandet. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen.

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge.

Ekornes lager møbler som selges under merkenavnene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Ekornes AS
Ekornes AS, Industrivegen 1
6222 Ikornnes
Norge