Gå videre til innhold
Stressless London blir å finne på alle hotellrommene til Radisson Blu Plaza Oslo fra sommeren 2017.
Stressless London blir å finne på alle hotellrommene til Radisson Blu Plaza Oslo fra sommeren 2017.

Pressemelding -

Storordre på Stressless til Plaza hotell

Ekornes Contract har inngått avtale om levering av nær 700 Stressless stoler til Radisson Blu Plaza Oslo, som i disse dager går i gang med et omfattende renoveringsprosjekt. Det er Wenaas Hotels ASA som står bak bestillingen.

Leveransen omfatter i første omgang 673 stoler av typen Stressless London, med oppstart fra 9. januar 2017. Det er Link Arkitekter som står bak interiøret på de nye og innbydende rommene. Alle hotellrommene skal renoveres, og prosjektet skal være ferdigstilt juni 2017.

Satser på hotellmarkedet
- Ekornes har de siste årene gjennomført flere store endringer i kolleksjonen, bl.a. med bruk av nye materialer. Det gjør at vi kan tilby et større spekter av attraktive design for hoteller og offentlige miljøer, sier Ole Bjørn Roald, Key Account Manager Hotel for Ekornes Contract.

Han forteller at Ekornes Contract vil satse mer på denne målgruppen fremover, og det er selvsagt en fjær i hatten at de får være med å sette preg på et av Wenaas Hotels’ signalhoteller i Skandinavia.

- Det forteller oss at vi er konkurransedyktige i forhold til utenlandske leverandører i denne sektoren. Vårt fokus er kvalitet, komfort og funksjonalitet, fulgt opp av gode garantier og kortreist kundeservice. Vi er stolte over at Wenaas velger møbler fra Ekornes til Radisson Blu Plaza Oslo, sier Roald.

Om Wenaas Hotels ASA
Wenaas Hotels ASA er en del av Wenaasgruppen AS. Konsernet har 24 hotelleiendommer, 8982 rom og leieinntekter på ca. kr 800 millioner på årsbasis. Konsernets strategi er å eie, leie ut og drifte hotelleiendommer som ligger i større byer, har god lokalisering og mer enn 200 rom. Hotellene skal være ledende på kvalitet og service i sitt segment. Leietaker av Radisson Blu Plaza Oslo er Rezidor, som har Radisson Blu og Park Inn i Norge. De drifter mer enn 100.000 hotellrom og er av de raskest voksende hotellgruppene i verden.

Om Ekornes Contract AS
Ekornes Contract AS er en del av Nordens ledende møbelkonsern Ekornes ASA. De henvender seg primært mot skip-/ offshoremarkedet og hotellmarkedet i Norden, i tillegg til det norske kontormøbelmarkedet. Ekornes Contract holder til i Sykkylven og tilbyr kjente, norske kvalitetsmerkevarer som Stressless® og Svane®

For mer informasjon, kontakt:

John Terje Drege, daglig leder, Ekornes Contract AS

E-post: john.terje.drege@ekornes.com

Mobil: +47 918 95 064

Ole Bjørn Roald, Key Account Manager Hotel, Ekornes Contract AS

E-post: obr@ekornes.com

Mobil: +47 992 83 779

Related links

Emner


Stressless® er et registrert varemerke, eiet av Ekornes ASA. Merket brukes på Ekornes sin kolleksjon av hvilestoler, sofa og tilbehørsprodukter, som selges i mer enn 40 land. Siden introduksjonen i 1971 er det solgt over 8,5 millioner Stressless® sitteplasser.Hver dag produseres det over 1500 Stressless® sitteplasser i konsernets fabrikker på Vestlandet. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen.

Ekornes er Nordens største møbelprodusent, med hovedkontor i Sykkylven på vestkysten av Norge.

Ekornes lager møbler som selges under merkenavnene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® er et av verdens mest kjente varemerker innen møbelbransjen, mens Ekornes®, Stressless® og Svane® er de mest kjente innen møbelbransjen i Norge.

Ekornes AS
Ekornes AS, Industrivegen 1
6222 Ikornnes
Norge